افزایش درآمد با بازاریابی متخصص سئو

راهکار متخصص سئو برای افزایش درآمد

فهرست مطالب

یک متخصص سئو، اگر واقعاً بتواند از تخصص خیلی خوب استفاده کند، درآمدش اصلاً کم نخواهد بود. یعنی اینطور بگویم که فکر نکنید همه چیز تخصص است؛ چند ده میلیون انسان در جهان هستند که در کاری متخصص هستند ولی درآمد زیادی ندارند.

دنیای سئو، دنیایی نیست که اصلاً درآمدش کم باشد یا کسی که حرفه‌ای کار کند، از درآمدش گِله کند. ولی برای اینکه بتوانید واقعاً به درآمدهای خوبی که مطمئنم در سایت و پیج‌های مختلف درباره‌شان شنیدید، برسید، باید راه‌هایش را پیدا کنید.

در این مقاله، شما با 5 راهکار بازاریابی متخصص سئو برای افزایش درآمد آشنا می‌شوید که اگر اجرایشان کنید، می‌توانید درآمدتان را چندین برابر کنید.

با بازاریابی متخصص سئو چقدر درآمد می‌توان بدست آورد؟ 

سوالی که خیلی از شما دارید، این است که “یک متخصص سئو، چقدر درآمد دارد؟” و البته مطمئنم که جواب‌های متفاوتی هم برایش پیدا کردید.

ببینید، اصولاً کسب و کارهای آنلاین و هر کسی که در فضای آنلاین مشغول به کار است، نمی‌تواند بگوید که “نمی‌شود درآمد خوبی داشت!”.

یعنی اگر دیدید کسی به شما این حرف را زد، اصلاً و ابداً باور نکنید. ولی نکتۀ اساسی اینجاست که درآمد خوب هم به این راحتی‌ها نیست که فکر کنید با آموزش‌های ابتدایی و دو سه ماه کار کردن، لزوماً به جاهای خوب خوب می‌رسید.

درآمد خوب از بازاریابی متخصص سئو

متخصص سئو یا SEO Specialist کسی است که با آموزش و تجربه زیاد، متوجه شده که راه‌های افزایش ترافیک و رشد یک سایت تا رسیدن به رنک‌های برتر چیست و چطور باید آن‌ها را اجرا کرد.

بنابراین خیلی فرق می‌کند که کسی تازه وارد کار شده، تجربه کمی دارد یا سال‌هاست بصورت حرفه‌ای کار سئو را انجام می‌دهد.

در تصویر زیر، می‌توانید متوجه شوید که درآمد متخصصین سئو تقریباً چقدر است:

5 راهکار بازاریابی متخصص سئو برای افزایش درآمد

حالا که تصویر بالا را دیدید، مطمئن‌تر شدید که چقدر دنیای سئو می‌تواند درآمدزا باشد. ولی برای اینکه درآمدتان از دنیای سئو را افزایش بدهید و به همان درآمدهایی برسید که صحبتش را خیلی جاها می‌شنوید، باید از یکسری روش‌های بازاریابی آنلاین استفاده کنید.

خُب، پس بریم ببینیم که این 5 تا روش، چه روش‌هایی هستند که باعث می‌شوند خیلی از متخصصین سئو به درآمدهای بسیار زیادی برسند؟

از دستش نده: معرفی 10 روش بازاریابی اینترنتی در دنیای امروز

از دستش نده: معرفی 10 روش بازاریابی اینترنتی در دنیای امروز

1. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی

فکر نکنم نیاز به توضیح این موضوع باشد که الان شبکه‌های اجتماعی، چقدر وارد زندگی مردم شده‌اند.

ببینید، وقتی شما مثلاً بصورت فریلنسری یا همان آزادکار خدمات سئو انجام می‌دهید، باید بگردید دنبال مشتری و پیشنهادتان را به کسی که نیاز به خدمات شما دارد، بدهید.

ولی وقتی وارد یک شبکه اجتماعی مثل اینستاگرام بشوید و با استفاده از تکنیک‌های تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی، روز به روز رشد کنید، قطعاً افراد خیلی بیشتری، شما را می‌بینند و برای کار هم به شما پیشنهادهای مختلفی می‌دهند.

خیلی خوب می‌شود که مثلاً تحت یک پرسونال برند جلو بروید و خیلی قوی هم شروع کنید به انجام دادن یکسری کارها برای جذب مخاطب و تعامل بیشتر؛ کم کم که پیشرفت کنید، پیشنهادهای کاری بیشتری دریافت می‌کنید و بخاطر محبوبیتتان، می‌توانید هزینه بیشتری هم بگیرید.

پرسونال برند در بازاریابی متخصص سئو

سعی کنید فعالیت قوی در شبکه‌های اجتماعی داشته باشید و اصولش را یاد بگیرید. مثلاً چیزی مثل بیزینس بلاگینگ، کمکتان می‌کند تا تعامل قوی با مخاطبانتان داشته باشید.

بازاریابی شبکه‌های اجتماعی را هم نباید فراموش کنید. اگر بتوانید خیلی خوب این بازاریابی را انجام بدهید، مطمئن باشید که به درآمد و فروش فوق العاده‌ای می‌رسید.

2. طراحی سایت برای خدمات؛ یکی از بهترین راهکارهای بازاریابی متخصص سئو

یکی از بهترین روش‌هایی که به متخصصین سئو برای افزایش فروش خدماتشان کمک می‌کند، ساخت یک سایت و بهینه کردنش برای جذب مخاطب و مشتری است.

ببینید، این بهینه سازی سایت که گفتم، خیلی مهم است. یعنی وقتی شما سایتی می‌سازید، هیچکس آن را نمی‌شناسد، مگر اینکه بهینه‌اش کنید و کم کم با رساندن سایتتان به رنک‌های خوب گوگل، مخاطب جذب کنید.

نکته خیلی مهمی که باید دقت کنید، مسلط بودن خودتان روی سئو سایت است. یعنی مثل بقیه کسب و کارهای اینترنتی، نیاز ندارید که بعد از طراحی سایت، سراغِ یک سئو کار بروید. همین ویژگی مهم باعث می‌شود سریع‌تر و شفاف‌تر (و البته کم هزینه‌تر!) رنک بگیرید و مخاطب‌های زیادی جذب کنید.

سئو سایت برای بازاریابی متخصص سئو

شما که سئو کار هستید، باید خیلی خوب بدانید کلمات کلیدی وجود دارند که چند صد هزار بار سرچ می‌شوند و کسی که رنک اول سرچ قرار می‌گیرد، کلی مخاطب بدست می‌آورد.

خیلی‌ها بعد از راه اندازی کسب و کار اینترنتی خودشان، برای سئو سایتشان داخل گوگل جستجو می‌کنند. بنابراین وقتی شما سایتی نداشته باشید، بعنوان یک متخصص سئو خیلی از شانس‌های فروش را از دست می‌دهید.

3. همکاری با کسب و کارها

وقتی شما بعنوان یک متخصص سئو، پروژه می‌گیرید و شروع به کار می‌کنید، یکسری کارها هستند که جزو وظایف شما نیستند ولی خیلی خوب می‌توانید از آن‌ها پول دربیاورید.

مثلاً وقتی کسی به شما می‌گوید که سایتش را برای فلان کلمات کلیدی سئو کنید، شما به یکسری محتوای متنی برای بلاگ و صفحات مختلف نیاز دارید. خُب فکرش را بکنید که چقدر خوب می‌شود اگر شما خودتان دست به کار شوید و شروع کنید به توافق با یک شرکت خوب در زمینه تولید محتوا!

اینطوری شما می‌توانید از خدمات تولید محتوا هم سود کنید و درآمد داشته باشید. البته برای یک توافق خیلی خوب، حتماً باید از اصول و فنون مذاکره در کسب و کار، آگاه باشید.

من چند تا همکاری دیگه که کمکتان می‌کند درآمدتان را افزایش بدهید، می‌نویسم:

  • انجام کارهای گرافیکی صفحات / بلاگ
  • طراحی سایت یا بخشی از صفحات
  • مدیریت سایت
  • و
  • .
  • .

البته یادتون نشه که این قرارداد و توافقا، میتونه دو طرفه هم باشه! یعنی شرکت‌های تولید محتوا به مشتریانشون آفِر بدن که سئو سایتشون رو شما انجام بدین و اینطوری مشتری بیشتری هم پیدا کنین!

افزایش درآمد با توافق دوطرفه در بازاریابی متخصص سئو

نکتۀ مهم: گفتم که وقتی قرارداد دو طرفه ببندید، مشتری بیشتری پیدا می‌کنید؛ برای اینکه در انجام کار مشتریان مشکلی نداشته باشید، می‌توانید یک کسب و کار کوچک راه اندازی کنید و با استخدام سئو کار، سرعت و حجم کار بیشتری داشته باشید. البته که اصلاً کار راحتی نیست و باید فوت و فَنِشُ بلد باشید.

من در دوره جامع کسب و کار، دقیقاً روی همین موضوع تمرکز کردم که شما بتوانید روی فوت و فن کسب و کار و هر چیزی که برای راه اندازی و مدیریت یک کسب و کار موفق نیاز دارید، مسلط شوید.

پیشنهاد می‌کنم حتماً یک سَری به صفحۀ دوره جامع کسب و کار بزنید تا بیشتر با موضوعات این دوره، آشنا شوید:

4. فروش دوره‌های آموزشی؛ یک روش محبوب بازاریابی متخصص سئو

یکی دیگر از راهکارهای بازاریابی متخصص سئو برای افزایش درآمد، فروش دوره‌های آموزشی است. وقتی شما یک مهارتی دارید که اتفاقاً خیلی هم در دنیای امروز خواهان دارد، باید این مهارتتان را به دیگران هم آموزش بدهید.

سئو و بهینه سازی هم چیزی نیست که بگویید کسی دنبال آموزشش نمی‌رود و دلش نمی‌خواهد که یک متخصص بشود؛ اغراق نیست اگر بگویم چند ده هزار نفر روزانه برای آموزش سئو در گوگل جستجو می‌کنند و فقط دنبال یک محتوایی می‌گردند که واقعاً کمکشان کند.

حالا دیگه این مهارت شماست که با طراحی مزیت رقابتی، نسبت به افراد دیگری که آموزش سئو می‌فروشند، متفاوت باشید.

مثلاً این چند نمونه دوره آموزشی مرتبط با سئو را ببینید:

برای هر کدام از این آموزش‌هایی که گفتم، کُلی تقاضا وجود دارد و خیلی‌ها دنبالش هستند. فقط حواستان باشد که آموزش دادن، اصلاً کار راحتی نیست و باید حسابی درباره تکنیک‌هایش اطلاعات کسب کنید.

از دستش نده: راهکارهای عملی برای افزایش فروش اینترنتی

5. مشاوره به کسب و کارها

آخرین راهکاری که خیلی از سئو کاران انجامش می‌دهند و اتفاقاً به درآمدهای خوبی هم رسیده‌اند، خدمات مشاوره سئو سایت به کسب و کارهاست.

ببینید، خیلی از کسب و کارها چون می‌دانند قرار است روی سئو سایتشان هزینه و وقت زیادی بگذارند، تصمیم می‌گیرند حتماً از یک مشاور سئو هم کمک بگیرند تا مطمئن شوند که مسیر و گام به گام کارهایی که برای سایتشان انجام می‌دهند، درست و اصولی است.

بنابراین فکر نکنید که مثلاً مشاوره سئو فقط یک مشاوره ساعتی است؛ شما حتی می‌توانید با خیلی از شرکت‌ها قرارداد ببندید که ماهانه با توجه به فعالیت‌هایشان، در زمینه سئو مشاوره‌هایی می‌دهید که برایشان نتیجه مثبتی داشته باشد.

ولی حتی همین مشاوره ساعتی هم یک راه عالی برای کسب درآمد است. پیشنهاد می‌کنم حتماً خدمات مشاوره را هم در نظر بگیرید؛ چون کم نیستند کسانی که دنبال یک مشاور خوب سئو می‌گردند.

خلاصه اینکه . . . 

مطمئنم خیلی از متخصصین سئو، حتی آنهایی که درآمد خوبی هم دارند، از تمام این راهکارها باخبر نبودند یا حداقل، هیچوقت انجامشان ندادند.

اگر واقعاً دنبال این هستید که درآمدتان را چندین برابر کنید، باید از هر کدام از این راهکارهایی که می‌توانید، استفاده کنید. یعنی مثلاً اگر یک سایت بسازید که خدمات مشاوره و خدمات همکاری ارائه بدهید، می‌توانید به هدف درآمدی که دارید، برسید.

البته که نباید فراموش کنید این تازه یک بخش ماجراست و بجز پیاده سازی این‌ها، باید کسب و کار را هم حسابی بلد باشید. در دوره جامع کسب و کار، شما به همه چیز – استخدام، بیزینس پلن، سرمایه، تبلیغات و . . . – که هر کارآفرینی باید بداند، تسلط پیدا می‌کنید.

خُب، کسی از شماها از این راهکارا استفاده کرده تا حالا؟

چطور بوده؟

چرا؟

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *